Partnership

Onze ambitie

Onze ambitie is om vaste partner te zijn van het bedrijfsleven op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hiervoor hebben wij de StartKracht strippenkaart in het leven geroepen. Deze strippenkaart kan een bedrijf aanschaffen zodat snel en eenvoudig diensten kunnen worden afgenomen voor hun medewerkers. Deze strippen kunnen gebruikt worden ten behoeve van individuele coaching met een professionele coach, maar het is ook mogelijk om strippen te gebruiken om deel te nemen aan een opleiding of training bij StartKracht. Alle diensten staan verwerkt in een overzichtelijke menukaart, zodat vooraf duidelijk is wat een specifieke dienst kost. Hoe meer strippen worden aangeschaft, hoe meer voordeel dit oplevert.

Preventieve inzet

Vaak wordt een coach pas ingezet wanneer het kwaad al is geschied. Door meer te denken in een partnership wordt het ook eenvoudiger om coaching preventief in te zetten. Vaak zijn een klein aantal coachsessies voldoende om uitval of vastlopen van medewerkers te voorkomen. Dit bespaart een organisatie enorm veel geld. Daarnaast groeit de medewerkerstevredenheid en de effectiviteit van de onderlinge samenwerking.

Unieke formule

Coaching ondersteunt trainingen en vice versa. Daarom combineren we dit bij StartKracht; als je een training volgt zit daar ook coaching bij. Wanneer men een coachtraject volgt, kunnen verschillende trainingen worden ingezet om het traject aan te vullen zodat de coachee zich nog verder kan ontwikkelen. 

Onze visie

Bij StartKracht geloven we dat iedereen kwaliteiten heeft waarmee hij of zij zich verder kan ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Onze kracht zit in de manier waarop wij werken; pragmatisch, met oprechte aandacht en op maat.

Meer informatie:

Wil je meer weten over het partnership en een keer met ons hierover van gedachten wisselen?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 085 – 06 09 120 of vul het contactformulier in via deze knop.