PARTNERSCHAP MET STARTKRACHT

Optimale, brede dienstverlening voor jouw onderneming.

Onze ambitie is om vaste partner te zijn op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Partnerschap

Partnerschap

Onze ambitie is om vaste partner te zijn van het bedrijfsleven. Met een partnershap is het veel makkelijker om vroegtijdig, bij de eerste signalen een coach in te schakelen om bijvoorbeeld uitval door klachten als burn-out & stress bij werknemers te voorkomen.

Vaak wordt een coach pas ingezet wanneer het kwaad al is geschied. Door meer te denken in een partnershap wordt het eenvoudiger om coaching preventief in te zetten. Vaak zijn een klein aantal coachsessies voldoende om uitval of vastlopen van medewerkers te voorkomen. Dit bespaart een organisatie enorm veel geld door het voorkomen van verzuim. Daarnaast groeit de medewerkerstevredenheid en de effectiviteit van de onderlinge samenwerking.

Wij geloven dat positieve medewerkers die goed in hun vel zitten, zich gehoord voelen en zich kunnen blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied, bijdragen aan het bereiken van de doelen en ambitie van jouw organisatie.

Abonnementen

Voor onze partners hebben we een abonnementsstructuur opgezet, zodat onze dienstverlening direct en voor alle diensten inzetbaar is. De merknaam hiervoor is Yourtalentz. Dit zijn All-in abonnementen voor de gehele organisatie om medewerkers, managers, directieleden te ondersteunen op alle soorten vragen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en teamontwikkeling.

Strippenkaart

Daarnaast kennen we de StartKracht strippenkaart. Deze strippenkaart kan een bedrijf aanschaffen om vervolgens in te zetten voor alle soorten coaching en training die wij in onze portefeuille hebben. Dit geldt niet alleen voor 1 op 1 sessies met een coach, maar ook workshops en trainingen voor groepen. 

Zo kan jij direct voor jezelf of je personeel een dienst bij StartKracht inkopen. En, hoe meer strippen je inkoopt hoe meer voordeel dit oplevert. 

Betaling

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!