Ondernemer

Voor elke ondernemer bieden wij coaching en opleidingen

Ben jij ondernemer of wil je graag gaan ondernemen, dan bieden wij coaching, training en opleidingen waardoor jij verder kunt groeien en je doelen kunt realiseren en vasthouden. Elke ondernemer verdient het om een coach aan zijn zijde te hebben, net als top-sporters. Iemand die het beste uit je talenten kan halen, je helpt op momenten dat het even tegen zit en soms om gewoon even mee te kunnen sparren. Onze missie is om jou als ondernemer te laten groeien tot een top-ondernemer. Wil je een keer vrijblijvend kennismaken, maak dan een afspraak via onderstaande knop.

Startende Ondernemers

startende ondernemers

Heb je besloten om te starten als zelfstandig ondernemer? Dan is het prettig om met een coach op te starten. Focus, keuzes maken en een strategisch plan helpen bij een succesvolle start.

Onze coaches zijn zelf ook ondernemer en kennen het klappen van de zweep. Hoe ga je aan nieuwe klanten komen en zorg je voor een kwalitatief goede uitvoering? Onze coaches helpen je daarbij.

Ondernemers

coaching voor ondernemers

Je bent al een tijd bezig als ondernemer en je hebt al veel meegemaakt. Successen om te vieren en wellicht ook diepe dalen om te trotseren. Waar sta je nu in je onderneming en hoe ga je verder?

Zeker in deze tijd zien wij dat ondernemers met deze vraag worstelen. Wil je verder en zo ja hoe dan? En wat zijn je alternatieven wanneer je beslist om te gaan stoppen. 

Opleidingen

opleidingen voor ondernemers

Hoe goed ken jij jezelf als ondernemer, maar ook als mens? Hoe reageer je in bepaalde situaties, wat zijn jouw specifieke talenten, wat is je missie en wie ben jij nu echt als ondernemer?

Onze trainingsprogramma’s helpen je om meer inzicht te krijgen in deze vragen en bieden oplossingen die bij jou passen. Je ontwikkelt je tot een zelfbewuste ondernemer met een duidelijke missie en visie.

StartKracht werkt o.a. voor