Strippenkaart

De StartKracht Strippenkaart

StartKracht biedt een scala aan diensten om organisaties te ondersteunen. Van coaching voor de individuele medewerker tot trainingen op maat voor uw hele team. Van internationaal gecertificeerde NLP opleidingen tot businesscoaching. En om het nog makkelijker te maken om van onze diensten gebruik te maken werken we met de StartKracht Strippenkaart.

Hoe werkt het?

Natuurlijk is het mogelijk om onze diensten ‘los’ in te kopen, maar als StartKracht zoeken we graag de samenwerking op met u en uw organisatie waardoor er een partnership ontstaat. Hierdoor kunnen we afspraken maken over de werkwijze en de manier waarop wij uw organisatie het beste kunnen ondersteunen. We maken daarbij gebruik van de StartKracht Strippenkaart waarmee u een bundel strippen inkoopt die besteed kan worden voor al onze diensten. Omdat we vooraf met u afspraken maken, kan er direct worden gestart met de dienstverlening.

U koopt de StartKracht Strippenkaart als bundel in en hoe groter de bundel, hoe meer korting u krijgt. Aan de hand van onze menukaart kunt u zelf kiezen waar u de strippen aan wilt besteden.

Aantal strippen

Korting

25

1,25%

50

2,50%

100

3,75%

250

5,00%

500

6,25%

1000

7,5%

2500

8,75%

5000

10%

Waarom de StartKracht Strippenkaart?

  • U kunt onze diensten inzetten voor elke werknemer binnen uw organisatie óf voor uzelf.
  • De diensten kunnen snel opgestart worden.
  • We maken op voorhand afspraken over de werkwijze en manier waarop we u en uw organisatie het beste kunnen ondersteunen
  • Hoe meer strippen u als bundel inkoopt, hoe meer voordeel dit oplevert.

Meer informatie:

Wil je meer weten over de StartKracht Strippenkaart en een keer met ons hierover van gedachten wisselen?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 085 – 06 09 120 of vul het contactformulier in via deze knop.