Profielschetsen en Testen

Leer jezelf kennen.

Profielschetsen en testen geven inzicht in gedrag en persoonlijkheid. Het geeft inzicht in verborgen potentieel, maakt je bewust van valkuilen en geeft je praktische handvatten voor het verbeteren van communicatie, teamwerk en leiderschap. Hoe goed ken jij jezelf?

Lumina Spark

Lumina Spark

Lumina Spark biedt een gepersonaliseerde profielschets van je totale persoonlijkheid. De profielschets geeft mensen onmiddellijke herkenning en biedt een uniek rapport over hen als individu. Het model is eenvoudig te begrijpen en bevat grote diepte door rechtstreeks 72 eigenschappen van je persoonlijkheid te meten. Daarom kiezen zoveel organisaties Lumina Spark voor selectie, training en ontwikkeling.

Lumina Spark biedt een nauwkeurige, gepersonaliseerde weergave van de sterke punten en ontwikkelingsgebieden van een individu. Of je nu de CEO of een nieuweling bent, het biedt rijke persoonlijke inzichten en praktische voordelen voor iedereen.

Dit voor de markt baanbrekende product is ontwikkeld door Dr. Stewart Desson en is gebaseerd op zijn revolutionaire promotieonderzoek naar business psychology en psychometrie, uitgevoerd namens de University of Westminster. 

Metaprogramma's

Metaprogramma’s zijn kenmerkende patronen in iemands denken, voelen en doen in bepaalde situaties (context). Het zijn als het ware ‘filters’ die de wijze zoals wij naar de wereld kijken beïnvloeden. Ze bepalen hoe we ervaringen verwerken, sorteren en wat we benadrukken. Ze worden daarom ook wel ‘sorteer stijlen’ genoemd.

Door de metaprogramma’s in kaart te brengen krijg je waardevolle inzichten over hoe je denkt en situaties aanpakt, waarmee je je persoonlijke ontwikkeling versnelt. 

Metaprogramma’s zijn namelijk gedragspatronen, geen identiteitstyperingen. Dat betekent dat je het ook kunt veranderen als je bepaalde patronen in je denken, voelen en doen niet meer voor je werken. Maar om te kunnen veranderen moet je eerst weten wat je überhaupt doet. Daarom is het handig om je metaprogramma’s in kaart te brengen, zodat je hierin meer inzicht krijgt.

Mengpaneel - mataprogramma
online test

Testlokaal

Het Testlokaal van StartKracht biedt betrouwbare, professionele testen op het gebied van loopbaan, persoonlijkheid, iq, studiekeuze, etc. De testen worden online afgenomen. De rapportages zijn volledig geïnterpreteerd en dus kant en klaar om gelezen te worden

Jobport

Jobport biedt een divers aanbod aan professionele testen op het vlak van re-integratie, loopbaan, persoonlijkheid, kwaliteiten en interesses.

wat zijn de kosten?

  • Profielschetsen en testen maken vaak onderdeel uit van een traject of opleiding. In een aantal gevallen zijn de kosten voor de profielschetsen of testen al meegenomen in de kostprijs van het traject of opleiding.
  • Ook is het mogelijk om profielschetsen en testen los in te kopen en af te nemen. Vaak gecombineerd met een aantal gesprekken om de rapportage na te bespreken met een professionele coach.
  • De kosten zijn per profielschets en test verschillend. Heb je interesse, neem dan contact met ons op, dan kunnen we je informeren over de kosten en de werkwijze.
Betaling

Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.