Management & Directie Coaching

Durf jij in de spiegel te kijken?

Het is niet niks om aan het roer te staan van een bedrijf. Het is topsport, en net als professionelen atleten hebben ook managers en directieleden baat bij een coach die met hun meedenkt.
Hoe goed ken jij jouw medewerkers nu echt en weet je wat er speelt op de werkvloer. Wat is de impact van jouw beslissingen, je werkwijze en managementstijl?

Management of directie coaching

Coaching voor managers en directieleden

Dit type traject is voor managers en directie-leden die zich willen doorontwikkelen. Deze trajecten kunnen individueel worden doorlopen, in teamverband of in combinatie.

Als businesscoach fungeren we als een klankbord waarmee je kunt sparren. Je gaat met een businesscoach veel dieper in op hoe je je doelen gaat bereiken, wie jij wilt zijn als manager of directielid en welke impact jij wilt maken.

Als businesscoach helpen we je de focus te houden op de langetermijndoelen door samen stappenplannen te maken. Daarnaast krijg je handvatten voor je kortetermijndoelen. Zo leer je bijvoorbeeld krachtig te communiceren met je personeel en beter zicht te krijgen op de uitdagingen waar je voor staat aan het hoofd van een onderneming.  

Deze trajecten hebben over het algemeen een langdurig karakter, waarbij vertrouwen tussen de coachee en de coach de basis is van waaruit wordt gewerkt.

A manager can’t act like a role model. They need to be a role model.