UWV Trajecten

Trajecten ‘Werkfit maken’ en ‘Naar werk’ en modulaire dienstverlening

StartKracht verzorgt trajecten voor cliënten van het UWV o.a. met een Ziektewet, Wajong, WAO, WW of WIA uitkering. Mag je gaan deelnemen aan een re-integratietraject via het UWV maak dan een afspraak via 085 – 06 09 120 of via de contact-knop voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek informeren we je uitgebreid over StartKracht, de trajecten en wat we voor je kunnen betekenen. Uiteraard is er genoeg ruimte tijdens het gesprek om jouw specifieke situatie toe te lichten en vragen te beantwoorden. 

Werkfit maken

Werkfit Maken

Werkfit is een term die door het UWV wordt gebruikt om “vast te stellen” of je er klaar voor bent om de arbeidsmarkt te gaan betreden. Wanneer dit (nog) niet zo is, kan een traject worden aangeboden om te gaan werken aan je Werkfitheid. 

StartKracht voert deze trajecten met veel succes en goede resultaten uit voor het UWV. 

Naar werk

Naar Werk

Ben je er klaar voor om weer aan het werk te gaan in een passende baan of als zelfstandig ondernemer, rekening houdend met jouw persoonlijke situatie, dan kan het UWV een traject ‘Naar Werk’ voor je inkopen.

Tijdens het traject gaan we op zoek naar mogelijkheden voor jou om weer aan het werk te gaan. Wij ondersteunen je bij dit proces door mee te denken, ons netwerk te benutten en te helpen met je sollicitaties.

Overige trajecten

Overige trajecten

Naast trajecten ‘Werkfit maken’ en ‘Naar werk’ kan het UWV ook nog andere dienstverlening inkopen. Informeer bij je contactpersoon van het UWV naar de mogelijkheden. 

Als partner van het UWV kunnen we een aantal van deze trajecten uitvoeren. 

StartKracht werkt o.a. voor