GESLOTEN - Vacature: Coach (zzp)

Wij zijn per direct op zoek naar uitbreiding voor ons coachteam (Regio Utrecht - Ede).

Startende Ondernemers

22-03-2023

StartKracht groeit verder. Groei jij mee?

Begin dit jaar is ons coachteam al flink gegroeid. Jessica, Angelique, Pascal en Linda hebben inmiddels een mooie caseload in het werkgebied Midden- en West Brabant. Nu zijn we op zoek naar een extra coach (zzp) voor de regio Utrecht – Ede. Deze kan per direct aan de slag met de eerste trajecten. Wij verwachten dat in deze regio de komende periode de vraag verder zal toenemen en daarop willen we graag voorschakelen. We maken dus graag kennis met een coach die woonachtig is in deze regio en namens StartKracht aan de slag wil voor diverse soorten trajecten. Ons uitgangspunt is het coachen d.m.v. face-to-face gesprekken, eventueel aangevuld met e-Coaching.

Neem een kijkje op onze website voor een eerste indruk over StartKracht: https://startkrachtbv.nl

Onze doelgroep

Onze doelgroep is zeer divers. Zo coachen we medewerkers die te maken krijgen met ziekteverzuim of outplacement. Steeds vaker coachen we medewerkers om uitval door verzuim te voorkomen. Wij geloven in een preventieve aanpak en aandacht voor de mensen op de werkvloer. Dit doen we zowel individueel (coaching) als ook groepsgewijs (teambuilding en maatwerktrainingen). Daarnaast begeleiden we  cliënten via het UWV en bieden daarvoor diverse trajecten aan, zoals ‘Naar werk’, ‘Werkfit maken’ en modulaire trajecten. Ook begeleiden we ondernemers en managementteams die zich op persoonlijk en professioneel vlak willen ontwikkelen.

Kenmerken die wij zoeken in een coach

  • Minimaal HBO werk of denkniveau;
  • Je hebt het vermogen om vertrouwen op te bouwen met je client en weet een veilige omgeving te creëren. Je kunt je objectief en zonder oordeel openstellen. Je hebt oprechte aandacht voor je cliënt. Je bent empathisch, authentiek en menselijk. Je zet verbale en non-verbale communicatie zorgvuldig en bewust in om de coachingsdoelen te realiseren en weet op het juiste moment de juiste vragen te stellen. Je past motiverende en oplossingsgerichte gespreksvoering toe in je coaching. Daarnaast heb je een gezonde dosis humor, zelfvertrouwen en neem je verantwoordelijkheid voor jouw caseload;
  • Aantoonbare, recente ervaring met coaching (minimaal 3 jaar);
  • Je hebt een gedegen coach opleiding gevolgd;
  • Je hebt een (werkgevers)netwerk in de regio Utrecht – Ede, wat je in wil zetten voor je cliënten en je bent in staat deze verder uit te breiden;
  • Je bent per direct inzetbaar;
  • Je gaat werken als ZZP’er via StartKracht BV

Zoals je op onze website kunt lezen werken we o.a. vanuit NLP en ACT. Het is een sterke pré wanneer je hierin bent opgeleid en ervaring hebt om dit toe te passen binnen coachtrajecten.

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt? Ben je zelf van mening dat je een goede kandidaat bent voor deze functie, stuur dan een motivatie met je CV naar info@startkrachtbv.nl  Heb je nog vragen, schroom dan niet ons te bellen via 085 – 06 09 120.

Je kunt dit bericht delen via: