Teamuitbreiding

Ons team is uitgebreid met 3 coaches / trainers

Jessica, Pascal en Angelique

24-11-2022

Welkom

Graag willen we onze nieuwe coaches; Jessica, Pascal en Angelique van harte welkom heten bij StartKracht. Na een uitgebreide selectieprocedure en een aantal prettige gesprekken is de keuze op hen gevallen. Deze foto is gemaakt na de Kick-Off meeting. Zij zijn er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan. Wij hebben er het volste vertrouwen in en zien de samenwerking dan ook met een goed gevoel tegemoet. Komende periode zullen zij zichzelf nader aan u voorstellen. Hierbij alvast een korte introductie.

Jessica

Jessica zal vooral werkzaam zijn in de regio Tilburg – Den Bosch – Breda. Ze kent deze regio goed en woont er zelf midden in. Haar ‘thuisbasis’ zal ons kantoor in Rijen zijn, en van daaruit zal ze ook te vinden zijn op flex-locaties in Breda en Den Bosch. En uiteraard kan ze ook vanuit de locatie van de werkgever haar werk als coach en trainer verrichten. Angelique zal trajecten gaan uitvoeren voor het UWV (hier heeft ze zeer ruime ervaring mee) en trajecten in het kader van preventie en verkorten van verzuim. Ook met het verzorgen van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en NLP heeft Jessica uitgebreide ervaring.

Pascal

Pascal heeft uitgebreide ervaring als coach, trainer en hij is ook gecertificeerd en geregistreerd Arbeidsdeskundige. Hij heeft bij arbodiensten gewerkt, grote (ARBO)verzekeraars en ook bij diverse grote werkgevers. Zijn werkgebied zal zich met name richting op regio Tilburg – Breda – Roosendaal. Net als Jessica zal hij uitvoering gaan geven aan trajecten die we voor het UWV uitvoeren. Daarnaast zal Pascal zich ook gaan richten op verzuim trajecten, met daarbij de focus op het voorkomen daarvan. Op het gebied van trainingen werkt Pascal graag met teams en weet hij als geen ander hoe verzuimbeleid optimaal kan worden ingeregeld binnen een organisatie.

Angelique

Angelique heeft een commerciële en management achtergrond. Iets wat haar daarin steeds aansprak was de omgang met mensen. Wanneer mensen optimaal kunnen functioneren, kan een organisatie het meest effectief werken. Ze is zich daar steeds meer op gaan focussen d.m.v. diverse coach-opleidingen. Sinds 2018 richt Angelique zich op het begeleiden en trainen van teams (bijvoorbeeld in de zorg) en coacht zij mensen op het vlak van persoonlijke effectiviteit. Hierbij werkt ze o.a. met (Systemische) opstellingen en NLP. Angelique zal met name werkzaam zijn in de regio Bergen op Zoom – Roosendaal – Breda. Ook Angelique gaat trajecten voor het UWV uitvoeren en daarnaast trajecten op het gebied van het voorkomen en/of verkorten van verzuim.

Je kunt dit bericht delen via: