Opleidingen, Trainingen en Teambuilding

Een leven lang leren!

 Een overzicht van onze opleidingen en trainingsprogramma’s, maatwerktrainingen en teambuildingsactiviteiten.

Leslokaal 3

Training Open Inschrijving

Onze trainingsprogramma’s bestaan uit een krachtige combinatie van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Improvisatietechnieken. Hierdoor bieden we  een unieke benadering voor groei en ontwikkeling. 

Of je nu een professional bent die zijn leiderschapsvaardigheden wil verbeteren, iemand die op zoek is naar meer voldoening in het leven, of simpelweg nieuwsgierig bent naar persoonlijke ontwikkeling, onze programma’s zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je achtergrond, opleidingsniveau of ervaring.

Leslokaal 1

zakelijke maatwerk trainingen

Bij StartKracht geloven we sterk in de kracht van maatwerk. We begrijpen dat elke organisatie uniek is, met zijn eigen doelen, uitdagingen en cultuur. Daarom streven we ernaar om trainingen en workshops te leveren die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en doelstellingen van jullie teams en organisatie.

Ontdek hoe onze op maat gemaakte trainingen en workshops jullie teams kunnen versterken, de betrokkenheid kunnen vergroten en de prestaties naar een hoger niveau kunnen tillen.

4Zonder titel (800 x 534 px)

Teambuildingsactiviteiten

Bij StartKracht draait teambuilding niet alleen om samenwerken, maar ook om plezier, diepgang en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Onze teambuildingsactiviteiten zijn zorgvuldig ontworpen om teams te inspireren, uit te dagen en te laten groeien door middel van actieve oefeningen en improvisatieavonturen.

Laat je verrassen door onze energizers, uitdagende militaire / survival-oefeningen en hilarische improvisaties. Daag de status quo uit, stap uit je comfortzone en ontdek wat er mogelijk is wanneer je samenwerkt met een open geest en een flinke dosis humor.

StartKracht werkt o.a. voor