werknemer

Coaching en opleidingen voor werknemers

StartKracht biedt diverse coachingstrajecten en opleidingen om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. 
Resultaten:

Goede balans tussen werk en privé     |     Inzicht in  mogelijkheden voor de toekomst     |     Persoonlijk leiderschap
Zelfvertrouwen en assertiviteit    |     Krachtige communicatie     |     Inzicht in je talenten en hoe deze te benutten

Loopbaan trajecten

Loopbaan trajecten

Ben je op dit moment bezig met werk wat echt bij je past? Je moet nog een tijd tot je pensioen. Lukt het om je huidige functie tot dan uit te blijven voeren? En wil je dat wel? Nu is het moment om daar eens goed naar te kijken.

Met een loopbaantraject bij StartKracht ga je kritisch kijken naar je huidige functie, werkplek en je ambities. Doormiddel van meerdere coachingsessies en inspirerende opdrachten kom je het te weten. 

Outplacement trajecten

Outplacement trajecten

Je gaat afscheid nemen van je huidige werk. Er is besloten dat de arbeidsovereenkomst wordt ontbonden. Je werkgever kan je in dit geval een outplacement traject aanbieden.

Wat zijn de stappen die je wilt gaan zetten en hoe pak je dit aan? Misschien is dit wel het moment om van functie te wisselen? Dit ga je met een persoonlijke coach uitzoeken. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe baan!

Spoor 2 trajecten

Re-integratie Spoor 2

Het is helaas niet altijd mogelijk om na uitval door ziekte terug te keren in je oude functie. In dit soort gevallen krijg je vanuit je werkgever een re-integratie (spoor 2) traject aangeboden .

Met een gespecialiseerde coach ga je kijken naar mogelijkheden die bij jou passen voor een nieuwe functie. Wat voor werk ligt binnen je capaciteiten en voldoet aan je wensen? We gaan het samen uitzoeken. 

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Iedereen heeft talenten waardoor je verder kunt ontwikkelen binnen je werk, maar ook als persoon. Een leven lang leren om te groeien tot de persoon die je wilt zijn.

Met een Persoonlijk Ontwikkelingstraject wordt je je bewust(er) van je gedachten, je gevoel en je (werk)gedrag, waardoor jij je verder kunt ontwikkelen. Zo haal meer uit jezelf én je werk!

Voorkomen verzuim

Duurzame inzetbaarheid

Het is niet niks om balans te vinden tussen je werk en je persoonlijke leven. Veel mensen lopen tegenwoordig tegen een burnout aan, maar dan is het al te laat. 

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Merk je dat het teveel aan het worden is? Schakel Startkracht in met een traject duurzame inzetbaarheid en vindt de balans terug in je leven.

Verbeter trajecten

verbeter trajecten

Het kan gebeuren dat je op je werk een slechte beoordeling hebt gekregen. Maar wat nu? Wat voor gevolgen heeft dat voor je baan en hoe kan je werken aan verbetering?

Tijdens een verbetertraject stellen we een plan met je op aan de hand van de verbeterpunten en ga je hiermee aan de slag. 

Opleidingen

Opleidingen en trainingen

Je bent nooit te oud om te leren! Wie ben jij als werknemer? Hoe reageer je op situaties die op het werk voorkomen en ben je daar tevreden over?

Onze opleidingen geven je meer inzicht in je eigen gedrag op de werkvloer en je persoonlijke leven. Je leert verschillende technieken om je communicatie verder te ontwikkelen waardoor samenwerking verbeterd  met je leidinggevenden, collega’s en klanten. 
Profielschetsen en testen

Profielschetsen en testen

Wil je jezelf echt leren kennen? Bij StartKracht maken we gebruik van verschillende vragenlijsten en testen om uitgebreide profielschetsen van mensen te maken. 

Je krijgt inzicht in wat voor type persoon je bent, hoe dit zich vertaald naar je gedrag en wat voor werkzaamheden / handelingswijze hier het beste bij past. Door deze uitgebreide zelfkennis kun je beter presteren in zowel je werk als je persoonlijke leven. 

StartKracht werkt o.a. voor