GESLOTEN - Vacature: Coach

Wij zijn op zoek naar uitbreiding voor ons team (West en Midden Brabant).

Startende Ondernemers

01-09-2022

We doen het net even anders 

Het lijkt ons een goed idee om elkaar eerst eens te leren kennen, alvorens formele sollicitatiegesprekken te gaan voeren. We nodigen je dan ook van harte uit om een kopje koffie of thee te komen drinken en informeel met ons in gesprek te gaan. Tijdens dit gesprek vertellen wij je meer over ons mooie bedrijf, de opdrachten die we uitvoeren en onze toekomstplannen. Jij geeft in dit gesprek aan waarnaar je op zoek bent en hoe jij jouw toekomst ziet. Wellicht vinden we elkaar en kunnen we daarna een meer formeel traject ingaan m.b.t. de sollicitatie.

Neem een kijkje op onze website voor een eerste indruk over StartKracht: https://startkrachtbv.nl

Onze doelgroep

Onze doelgroep is zeer divers. Zo begeleiden we onder andere cliënten via het UWV en bieden daarvoor diverse trajecten aan, zoals ‘Naar werk’, ‘Werkfit maken’ en modulaire trajecten. Daarnaast coachen we medewerkers die te maken krijgen met ziekteverzuim of outplacement. Steeds vaker coachen we medewerkers om uitval door verzuim te voorkomen. Wij geloven in een preventieve aanpak en aandacht voor de mensen op de werkvloer. Dit doen we zowel individueel (coaching) als ook groepsgewijs (teambuilding, maatwerktrainingen en NLP Business opleidingen). Ook begeleiden we ondernemers en managementteams die zich op persoonlijk en professioneel vlak willen ontwikkelen.

Kenmerken die wij zoeken in een coach

  • Minimaal HBO werk of denkniveau;
  • Je hebt het vermogen om vertrouwen op te bouwen met je client en weet een veilige omgeving te creëren. Je kunt je objectief en zonder oordeel openstellen. Je hebt oprechte aandacht voor je cliënt. Je bent empathisch, authentiek en menselijk. Je zet verbale en non-verbale communicatie zorgvuldig en bewust in om de coachingsdoelen te realiseren en weet op het juiste moment de juiste vragen te stellen. Je past motiverende en oplossingsgerichte gespreksvoering toe in je coaching Daarnaast heb je een gezonde dosis humor, zelfvertrouwen en neem je verantwoordelijkheid voor jouw caseload;
  • Aantoonbare ervaring met coaching (minimaal 2 jaar).
  • Je hebt een coach opleiding gevolgd;
  • Je hebt een werkgeversnetwerk in de regio Tilburg – Breda, wat je in wil zetten voor je cliënten en je bent in staat deze verder uit te breiden;
  • Het aantal uren en de (contract)vorm / werken als ZZP’er zijn nader te bepalen.

Zoals je op onze website kunt lezen werken we o.a. vanuit NLP en ACT. Het is een sterke pré wanneer je hierin bent opgeleid en dit kunt toepassen binnen coachtrajecten.

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je met ons kennismaken? Ben je zelf van mening dat je een goede kandidaat bent voor deze functie, stuur dan een mail naar info@startkrachtbv.nl en dan plannen we een kennismakingsgesprek. Je hoeft geen motivatiebrief en/of CV bij te voegen, mag wel natuurlijk. Heb je nog vragen vooraf, schroom dan niet ons te bellen via 085 – 06 09 120.

Je kunt dit bericht delen via: