sunset-1117008_1280

ALLES IS ER AL!

Pascal
Coach
Regio: Midden en West Brabant

Mijn Werkwijze

Coaching gaat over jou weer in je kracht zetten. Hoe algemeen het misschien ook klinkt. Als je in je kracht staat kun je de hele wereld en het leven aan. En kun je alles mogelijk maken wat nu nog onmogelijk lijkt. Want alles is er al om te laten lukken wat je nu graag wilt. Ook als er van alles aan de hand is wat het je op dit moment lastig maakt. Daardoor kun je je bijvoorbeeld onzeker, verdrietig, boos, onrustig of bang voelen. Dat overschaduwt nu jouw kracht, je zekerheid, je vrolijkheid en/of je spontaniteit. Maar het is er nog wel. Je bent alleen even uit balans en weet niet waar je het kunt vinden.

Samen bespreken we waar je nu last van hebt, wat je (weer) graag zou willen en hoe we daar komen. Alles is bespreekbaar en het kan overal over gaan. En hoe diep het ook zit, we maken het zo snel mogelijk hanteerbaar en praktisch. Dus: Wat kun je NU al doen, om je NU al direct een stuk krachtiger en prettiger te voelen? Dat kan namelijk! Daarvoor hoeven we niet eerst alle problemen en lastige situaties op te lossen. Dat kunnen we waarschijnlijk ook niet. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat jij er beter en effectiever mee om leert gaan. Of het nu gaat over een moeilijke privésituatie, verlies van een dierbare of het vinden van een nieuw toekomstperspectief. Je kunt het allemaal aan en je kunt vaak al heel snel weer fijner en sterker voelen. En dat kun je allemaal uit jezelf halen. Gewoon omdat het er al is.

Na het eerste gesprek kijken we of het klikt en of we een vervolg geven aan het coachtraject. We maken een plan waarin we vastleggen hoe we vorm gaan geven aan het coachtraject. Dat is de leidraad en tegelijk is die draad flexibel. Dus afhankelijk van jouw ontwikkelingen en behoefte passen we het plan aan. Door jouw proces op deze wijze te laten verlopen gaat je dat ook het meeste brengen. Kracht, geluk, perspectief, vertrouwen

Website

Naast de werkzaamheden voor StartKracht heb ik nog andere activiteiten. Op mijn LinkedIn pagina kun je hierover meer lezen.