sunset-1117008_1280

Met slechts één nieuwe gedachte

kun jij je hele leven veranderen

Jessica
Coach | Trainer
Regio: Midden- en Noord-Oost Brabant

Mijn Werkwijze

Jouw (ongekende) talenten, kwaliteiten en hulpbronnen en jouw mogelijkheden: dat is waar we naar kijken in een traject. Je daar weer mee verbinden. Wat is jouw eigen pad? Welke onvermoede wegen komen we tegen die we kunnen inslaan?

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kijken en voelen we vooral of er een klik is. Ik luister naar jouw wensen, wat jij van een traject verwacht, wat je vragen zijn. Uiteraard vertel ik ook over mezelf en over StartKracht en wat wij je kunnen bieden.

Gedurende het traject is er ruimte voor alles wat we tegenkomen op ons pad. Ziek zijn, een baan verliezen, werkloos zijn; het kan een behoorlijke impact hebben. We kijken naar jouw situatie en de invloed die het heeft en naar wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen.

Naast de mentale en emotionele kant is er ook zeker ruimte voor praktische zaken. Soms kan het bijvoorbeeld nodig zijn om simpelweg een goed CV en sollicitatiebrief op te stellen, of gesprekken voor te bereiden.

In onze gesprekken zal ik je geregeld uitdagen, prikkelen en aan het denken zetten. Dat kan confronterend zijn en heeft als doel om dingen te verhelderen, om anders tegen iets aan te gaan kijken, om nieuwe kwaliteiten en hulpbronnen aan te boren. Ook zal je af en toe een opdracht of oefening mee krijgen om thuis mee aan de slag te gaan en kunnen we bepaalde testen inzetten. Alles altijd ondersteunend aan jou en jouw traject. Zodat jij met al jouw talenten, kwaliteiten en unieke eigenschappen weer goed verder kunt.