Het NLP-Clubhouse

NLP in een ongedwongen setting

magical-6046020_1920

31-08-2021

Omdat we regelmatig het verzoek krijgen om mensen de gelegenheid te geven met NLP aan de slag te gaan openen we dit jaar het NLP-Clubhouse. Een plek waar je ongedwongen aan de slag kunt met NLP.

Het NLP-Clubhouse zal in eerste instantie 6 avonden per jaar geopend zijn. Dit kan nog veranderen na gelang het animo voor deze bijeenkomsten. Om deel te kunnen nemen is het van belang dat je minimaal een basisopleiding NLP gevolgd hebt. Ook voor NLP Masters zorgen we natuurlijk voor interessante onderwerpen.

Hoe ziet zo’n avond in het NLP-Clubhouse eruit? Je kunt vanaf 18:30 inlopen zodat we om 19:00 kunnen starten met de bijeenkomst. We hebben ervoor gekozen om de groepsgrootte te beperken tot 12 mensen, zodat we snel van start kunnen na een korte introductie en uitleg van de theorie. De bijeenkomst eindigt om 21:30 met een uitloop tot 22:00 uur. Kosten voor deelname zijn € 7,50 per persoon.

De inhoud en het onderwerp van deze bijeenkomsten bepalen we samen. In eerste instantie zullen wij als StartKracht de uitvoering van deze bijeenkomsten verzorgen, maar ook jullie als deelnemers zullen hier gedurende het jaar een steeds grotere rol in gaan spelen. Zo kan iedereen die dit wil oefenen met het verzorgen van trainingen en demo’s.

Heb je interesse maar nog geen opleiding gevolgd? Meld je dan aan voor een gratis NLP introductie avond. Houdt onze socials in de gaten voor meer informatie hierover!

Je kunt dit bericht delen via: