beach-1751455_1920

Word helemaal Jezelf

en leef je mooiste leven!

Eefje Aerts
Eefje
Coach
Regio: Midden Brabant

Mijn Werkwijze

Het traject start met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Zoals de naam al zegt: tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen. Jij mag vertellen wie je bent, waar je tegenaan loopt en waar je graag hulp of begeleiding bij zou willen hebben. Ik vertel op mijn beurt ook wie ik ben en hoe ik werk.

Voor jou is het het belangrijkste om te voelen of er een klik is, of je je op je gemak voelt en het gevoel hebt dat je helemaal jezelf kunt zijn bij mij. Dit zijn namelijk belangrijke voorwaarden om optimaal te kunnen ontwikkelen. Daarnaast kun je kijken of mijn manier van werken bij jou past.

Meestal starten we het traject met een paar oefeningen waardoor je jezelf (nog) beter leert kennen: waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk en wat zijn mijn kwaliteiten? Naast het feit dat het je helderheid geeft en je zelfvertrouwen hierdoor groeit, kunnen we dan ook samen kijken welk stuk nog extra aandacht nodig heeft tijdens de rest van het traject.
Hoe het traject verder verloopt is afhankelijk van je behoefte, wat heb jij nodig om de volgende stap te zetten?
Ook als het gaat om solliciteren kijken we samen welke manier het beste bij jou past en dus het beste voor jou werkt. Sommige kandidaten stappen letterlijk op een werkgever af, anderen zijn goed aan de telefoon en weer anderen zetten het liever op papier. Tijdens onze gesprekken kom je er vanzelf achter wat voor jou het beste werkt.

Website

Naast de werkzaamheden voor StartKracht heb ik nog andere activiteiten.

Op deze website kun je hierover meer informatie lezen.