beach-1751455_1920

Luister naar je hart

Want dat klopt

Eddy
Coach | Trainer | Directeur
Regio: Landelijk

Mijn Werkwijze

Belangrijk voor een succesvol traject is dat jij vertrouwen in mij hebt en dat er een klik bestaat tussen jou en mij. We starten een traject dan ook altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zoomen we in op jouw vraag, jouw doel, de reden waarom je bij mij aan tafel zit. Dit is het vertrekpunt van een traject. Omdat we verschillende type trajecten uitvoeren leg ik je dan ook uit hoe het traject er op hoofdlijnen uit zal zien.

Tijdens het traject zal ik je vooral vragen stellen en je teruggeven hoe zaken op mij overkomen. Dit vooral om jou aan het denken te zetten. Daar waar het meerwaarde biedt, kan ik je vertellen hoe mijn ervaringen met bepaalde zaken zijn of deel ik (anoniem) ervaringen van andere klanten, om je zo op ideeën te brengen. Ik ben pragmatisch en resultaatgericht, dus ik ben net als jij op zoek naar praktisch toepasbare zaken die er voor kunnen zorgen dat jij antwoord krijgt op je vraag, zodat jij je doelen kunt realiseren. in de basis hebben we elke week contact, meestal in de vorm van een persoonlijk gesprek, maar soms ook (aanvullend) middels mail, videocall, app, telefoon. Ik voer de trajecten uit vanuit de mooie locatie in Rijen.

Aanvullend maak ik gebruik van oefeningen, testen en diverse coach methodieken, waardoor jij steeds meer inzicht krijgt in je eigen gedrag, jouw specifieke mogelijkheden, kansen, keuzes, acties, etcetera. Uiteindelijk vormt dit de basis van een plan, waarmee jij de toekomst in kunt. Daar waar mogelijk pakken we samen ook meteen door. Dit kan zijn door samen te solliciteren, je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, of door andere acties die passend zijn binnen jouw plan samen uit te voeren. Jij bent de regisseur van jouw traject en ik probeer je hierin zo goed mogelijk te faciliteren.

Eerlijk, confronterend, met humor en respect zijn waarden van waaruit ik werk. Ik werk dan ook graag samen met mensen die “het achterste van hun tong” durven te laten zien.