beach-1751455_1920

Als je doet wat je altijd deed

Krijg je wat je altijd kreeg

Annika
Coach | Co-trainer
Regio: West en Midden Brabant

Mijn Werkwijze

De start van ons traject samen is altijd een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is precies zo bedoeld als het woord al zegt: kennismaken met elkaar. Onderwerpen zoals wie ben ik, wie ben jij, wat brengt je hier en hoe zal het traject er uit zien, komen voor bij. Daarnaast is dit gesprek vooral ook bedoeld om te ervaren of jij een klik met mij voelt. Het voelen van die klik, is namelijk het startpunt voor een traject.

Gedeeltelijk/ of helemaal niet kunnen werken heeft veel invloed op je leven en op jouw als persoon. Mijn coaching zal beginnen daar even bij stil te staan: hoe zit je er op dit moment bij? En wat is er op dit moment nodig om verder te kunnen? Ik zal dit altijd doen vanuit openheid en respect. Oftewel, je kunt mij alles vertellen – niks is mij te gek (uiteraard zal ik zorgvuldig om gaan met alles wat je met me deelt). Op deze manier wil ik meer ruimte creëren bij jou, zodat we samen opzoek kunnen gaan naar kansen en mogelijkheden.

Gedurende het traject leren wij elkaar steeds beter kennen, en pas ik werkvormen aan op dat wat voor jou werkt. We zullen samen gesprekken hebben, en ook kan ik je opdrachten meegeven of testen laten maken. Altijd met doel om jou op weg te helpen.

Over het algemeen genomen, zullen wij elkaar wekelijks spreken. Tijdens deze gesprekken zal ik je veel vragen stellen, dat doe ik om de situatie voor mij helder te krijgen, maar ook om jou aan het denken te zetten. Dit klinkt heel serieus, maar dit zal ook zeker afgewisseld worden met humor en een lach.

Voor de één is het traject geslaagd wanneer diegene weer betaald aan het werk gaat, voor een ander is het geslaagd omdat diegene meer ‘werkfit’ is. Oftewel geen mens is hetzelfde en geen traject is hetzelfde. Laten we samen aan die reis beginnen.