49261895_599446963850429_2613113190136938496_n

If you don’t like the road you’re walking

start paving another one

Angelique
Coach
Regio: West Brabant

Mijn Werkwijze

Als optimistisch mensenmens, creatief in denken en doen kijk ik graag met jou naar jouw vraagstuk. Als coach ondersteun ik je om je leven vanuit evenwicht en ontspanning te kunnen leven. Er kan van alles op je pad komen waardoor dit even niet zo makkelijk gaat. Maar met iemand naast je die jou de juiste vragen stelt, je handvatten aanreikt en soms een liefdevol zetje geeft kun jij de regie over jouw leven weer terugvinden.

Het traject start met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen. Jij mag vertellen wie je bent, waar je tegenaan loopt en waar je graag begeleiding bij zou willen hebben. Ik vertel dan op mijn beurt ook wie ik ben en hoe ik werk. Zo kun jij goed voelen of jij je bij mij, en mijn werkwijze, op je gemak voelt. En of mijn manier van werken goed bij jou past.

Ieder traject is uniek. Hierdoor werk ik niet met een vast concept maar pas toe wat voor jou het beste is. We leggen vooraf samen de einddoelen vast, de weg hoe we er komen kunnen we, zelfs tussentijds, aanpassen aan wat jij nodig hebt. Zo ben ik opgeleid in diverse methodieken waardoor er altijd wel een wijze bij zit die goed bij jou past. Verder ga ik tijdens mijn coaching graag de natuur met je in als jij dat fijn vindt.

Wat mij onderscheidt van anderen? Mijn klanten zeggen mij vaak dat ik warm en empatisch ben en dat dit in goed balans is met mijn doelgerichte zakelijkheid. Ik houd ervan om je liefdevol te confronteren, en je met de nodige humor een spiegel voor te houden. Verder zorgt mijn jarenlange ervaring als coach maar ook als manager binnen zowel het bedrijfsleven als de zorgsector ervoor dat ik een bijzonder brede invalshoek heb. Dit ervaren mijn klanten als erg helpend bij vraagstukken over werk, werk-privé balans, stress, leiderschap en teamdynamica.

Website

Naast de werkzaamheden voor StartKracht heb ik nog andere activiteiten. Op mijn website www.inzichtnaarevenwicht.nl kun je hierover meer lezen.