Teamontwikkeling DOOR Business opleidingen

Een leven lang leren! 

Opleidingen, trainingen en teamontwikkeling dragen bij aan professionele en persoonlijke groei, waardoor doelen worden gerealiseerd en de samenwerking binnen teams sterk verbeterd.
Onze opleidingen op het gebied van Persoonlijk Leiderschap, Communicatie en Managementvaardigheden dragen hier aan bij.

NLP opleidingen

BUSINESS OPLEIDINGEN

Onze NLP Business opleidingen zijn bij uitstek geschikt om medewerkers op professioneel vlak te laten groeien, zodat zij klanten en collega’s op een positieve manier kunnen overtuigen, als team beter kunnen samenwerken, krachtiger en meer afgestemd kunnen communiceren, de ander beter begrijpen, op ontspannen wijze boeiende presentaties kunnen geven. 

Deze opleidingen richten zich op ondernemers, managers, coaches, adviseurs en alle professionals die meer impact willen maken en zich op professioneel vlak verder willen ontwikkelen..

NLP biedt de inzichten en tools die gaan helpen om de beste resultaten te scoren en het werk optimaal uit te kunnen voeren of je nu een teamleider, hr manager, ondernemer, sales professional, coach of financieel deskundige bent.

DIVERSE OPLEIDINGEN

Bij startkracht organiseren we de volgende NLP Business opleidingen:

Onze opleidingen worden verzorgd op onze eigen trainingslocatie in Rijen (Tussen Breda en Tilburg). Ook zijn er mogelijkheden deze In-company te verzorgen op een door u gekozen locatie. Bij In-company opleidingen is het ook mogelijk de inhoud en duur van de opleiding aan te passen aan uw wensen. We nemen hiervoor uitgebreid de tijd dit met u en uw medewerkers af te stemmen. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met Eddy Dekkers. 085 – 06 09 122 of via mail: eddy.dekkers@startkrachtbv.nl 
Onderdelen van een traject

Your only limit is your mind