Opleidingen voor Ondernemers

Ook voor ondernemers geldt: Een leven lang leren!

Onze Business opleidingen helpen je om meer inzicht te krijgen in je gedrag en denkwijze biedt oplossingen die bij jou passen.
Je ontwikkeld je tot een zelfbewuste ondernemer met een duidelijke missie en visie.

Opleidingen

Business Opleidingen

Wil jij groeien op professioneel vlak, mensen op een positieve manier overtuigen, krachtiger en meer afgestemd kunnen communiceren, de ander beter begrijpen, op ontspannen wijze boeiende presentaties geven, dan zijn onze NLP Business opleidingen hiervoor bij uitstek geschikt. 

Deze opleidingen richten zich op ondernemers, managers, coaches, adviseurs en alle professionals die meer impact willen maken en zich op professioneel vlak verder willen ontwikkelen..

NLP biedt je de inzichten en tools die jou gaan helpen om de beste resultaten te scoren en je werk optimaal uit te kunnen voeren of je nu een teamleider, hr manager, ondernemer, sales professional, coach of financieel deskundige bent.

Diverse Opleidingen

Bij startkracht organiseren we de volgende NLP Business opleidingen:

Onze opleidingen worden verzorgd op onze eigen trainingslocatie in Rijen (Tussen Breda en Tilburg). Ook zijn er mogelijkheden deze In-company te verzorgen op een door u gekozen locatie. Bij In-company opleidingen is het ook mogelijk de inhoud en duur van de opleiding aan te passen aan uw wensen. We nemen hiervoor uitgebreid de tijd dit met u en uw medewerkers af te stemmen. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met Eddy Dekkers. 085 – 06 09 122 of via mail: eddy.dekkers@startkrachtbv.nl 
Onderdelen van een traject

Leren is ontdekken dat iets mogelijk is