NLP-informatieavond

Maak kennis met NLP en ontdek wat het voor jou kan betekenen

Tijdens een NLP informatieavond informeren we je in zo’n 2 uur tijd over Neuro Linguistisch Programmeren oftewel NLP en maak je kennis met onze trainingslokatie in Rijen (gelegen tussen Tilburg en Breda) en de trainers. Deze avonden zijn gratis en je kunt vrijblijvend deelnemen.

Wat gaan we doen tijdens een NLP informatieavond?

Na het welkom en een lekkere kop koffie of thee starten we met een korte uitleg over NLP. We vertellen iets over het ontstaan van NLP, hoe de trainingen zijn opgebouwd, en wat je ermee kunt. We leggen je uit hoe je een groei in je professionele en persoonlijke ontwikkeling kunt maken en hoe je NLP in je dagelijkse leven kunt toepassen. Uiteraard is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en kun je sfeer proeven en ontdekken of onze trainingen bij jou passen. We nodigen je graag uit. Je bent van harte welkom!

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Vul dan hieronder het aanmeldformulier in en geef aan voor welke specifieke informatieavond je wilt inschrijven. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging en alle informatie voor deelname aan de avond. We starten de avond om 19.00 uur en ronden ongeveer om 21.00 uur de avond af. Vanaf 18.30 uur kun je inlopen.

085 - 06 09 120

Trees Kinstraat 17, 5122 CM Rijen

info@startkrachtbv.nl

Aanmeldformulier

StartKracht, Trees Kinstraat 17, 5122CM Rijen