NLP Business Practitioner Opleiding

Geef je professionele vaardigheden een boost met NLP

Wil jij je op professioneel vlak ontwikkelen? Onze NLP Business Practitioner Opleiding leert je in 15 dagen effectiever en krachtiger te communiceren en efficiënter je resultaten te bereiken. Want of je nu een ondernemer, teammanager, HR professional, financieel deskundige, coach of adviseur bent… NLP geeft je krachtige inzichten en tools die je direct kunt toepassen. 

Helpen

Wat is NLP?

NLP geeft je inzichten in hoe je denkt, wat je werkwijze is en hoe je reageert op je omgeving en biedt een uitgebreide toolkit aan oefeningen en technieken om hiermee aan de slag te gaan.  Het is niet ‘zweverig’ maar verklarend en brengt je tot nieuwe inzichten en mogelijkheden op jouw eigen denken en gedrag.

NLP helpt je om zowel in je zakelijke als in je privéleven jezelf te ontwikkelen en succesvoller te zijn. Tijdens de NLP Business Practitioner Opleiding ga je met ervaren NLP trainers aan de slag om de effecten van de nieuwe technieken en vaardigheden die je leert zelf te ervaren en met elkaar te oefenen. Na afronding van de opleiding kun je de geleerde vaardigheden direct en overal toepassen.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Je gaat voor een periode van ongeveer vijf maanden, elke maand 3 dagen aan de slag met NLP. De opleiding vindt plaats op donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur.  Wij zorgen uiteraard voor de lunch!

Gedurende de opleiding nemen we je stapsgewijs mee in de wereld van NLP en de verschillende technieken die hierbij horen. Deze oefen je in de praktijk met mede-cursisten zodat je NLP-toolkit snel groeit. Dit is de kern van de opleiding; praktijkervaring opdoen. We sluiten de opleiding daarom ook niet af met een schriftelijk examen. Wij vinden het veel belangrijker dat je het geleerde kunt toepassen. Daarom sluiten we de opleiding af met een praktijkopdracht waarin jij laat zien wat je hebt geleerd en dat je de verschillende NLP technieken kunt toepassen.

Na afloop van de opleiding ontvang je een officieel erkend NLP-certificaat. Het succesvol afsluiten van de NLP Business Practitioner Opleiding bied je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de NLP Business Master Practitioner Opleiding.

Onderdelen van een traject
Succes moet je vieren

Voor wie is de NLP Business Practitioner opleiding geschikt?

Deze opleiding is in het bijzonder geschikt voor ondernemers, teammanagers, HR professionals, financieel deskundigen, coaches of adviseurs etc. die willen werken aan professioneel en persoonlijk leiderschap, communicatie en het behalen van doelen.

Tijdens de opdrachten en de voorbeelden richten we ons met name op hoe jij als professional NLP kunt gaan toepassen in jouw dagelijkse praktijk.

Of je NLP nu wilt inzetten om je kanten te overtuigen, meer te verkopen, krachtiger te communiceren, veranderingen wilt doorvoeren, doelgerichter wilt werken of meer balans wilt vinden tussen werk en privé, met de NLP Business Practitioner Opleiding kun je hiermee direct aan de slag.

Aantal deelnemers

We geven de voorkeur om te werken in kleine groepen, zodat iedere deelnemer maximaal kan oefenen en er voldoende tijd en ruimte is om in te zoomen op jouw persoonlijke ontwikkeling. We werken daarom met een maximaal 10 deelnemers. Om ervoor te zorgen dat er voldoende kan worden geoefend, werken we regelmatig met daggasten.

Investering in tijd

De opleiding bestaat uit 15 lesdagen, verdeeld over 5 blokken van 3 dagen. Deze zijn verspreid over een periode van ongeveer 5 maanden. Zie Agenda voor verdere informatie. De lestijden zijn van 09:30 tot 17:00 uur.

Team ontwikkeling
Betaling

wat zijn de kosten?

De opleiding kost € 2.650,00 en is vrijgesteld van BTW.

Voor de snelle beslisser: als je je nu inschrijft voor de opleiding die start op 19 mei 2022, betaal je € 1950,00!

Dit is inclusief:

  • Catering en uitgebreide lunch
  • Uitgebreide syllabus
  • Intervisie
  • Supervisie en individuele coaching
  • Erkend NLP certificaat

Aanmeldformulier


Opleidingsdagen NLP Business Practitioner Opleiding:

Startdatum 19 mei 2022:

  Blok 1: 19, 20 en 21 mei 2022
  Blok 2: 30 juni, 1 en 2 juli 2022
  Blok 3: 14,15 en 16 juli 2022
  Blok 4: 8, 9 en 10 september 2022
  Blok 5: 6, 7 en 8 oktober 2022


Startdatum 3 november 2022:

  Blok 1: 3, 4 en 5 november 2022
  Blok 2: 1, 2 en 3 december 2022
  Blok 3: 12, 13 en 14 januari 2023
  Blok 4: 9, 10 en 11 februari 2023
  Blok 5: 9, 10 en 11 maart 2023

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg