NLP Business Master Practitioner Opleiding

Ontwikkel meesterschap in  NLP

De NLP Business Master Practitioner Opleiding is een logisch vervolg op de NLP Business Pratitioner Opleiding
voor professionals die nog verder willen groeien en meesterschap willen ontwikkelen in de vaardigheden van NLP.

Helpen

Master Pratitioner

In de NLP Business Practitioner Opleiding zijn we vooral bezig geweest met thema’s als communicatie, gedragsveranderingen, inzicht en bewustwording en begrip voor het ‘wereldbeeld’ van de ander. De NLP Business Master Practitioner Opleiding is een logisch vervolg hierop. Enerzijds is het een verdieping  en verbreding van de bekende  onderwerpen, anderzijds hebben we nog meer aandacht voor hoe jij deze thema’s binnen jouw professionele context kunt toepassen en integreren. Op deze wijze werk je toe aan je meesterschap in NLP.

We onderzoeken welke waarden jouw drijven in je werk en wie jij binnen jouw werk wilt zijn (identiteit). Op deze wijze kun je nog meer dan nu vanuit jouw authentieke zelf werken en kun je collega’s inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Net als de NLP Business Practitioner Opleiding ga je voor een periode van ongeveer vijf maanden, elke maand 3 dagen aan de slag met de verdieping in NLP. De opleiding vindt plaats op donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur.  Wij zorgen uiteraard weer voor de lunch en de nodige versnaperingen!

Je leert door middel van inzichten, demonstraties, plenaire oefeningen, 1-op-1 oefeningen en geleide visualisaties.  De opleiding is alleen geschikt voor deelnemers die de NLP Business Practitioner Opleiding succesvol hebben afgerond. 

Na afloop van de opleiding ontvang je een officieel erkend NLP-certificaat. 

Onderdelen van een traject
Succes moet je vieren

Voor wie is de NLP Business Practitioner opleiding geschikt?

Deze opleiding is in het bijzonder geschikt voor ondernemers, teammanagers, HR professionals, financieel deskundigen, coaches of adviseurs etc. die na de NLP Business Practitioner Opleiding verder willen groeien op professioneel en persoonlijk vlak..

Tijdens de opdrachten en de voorbeelden richten we ons met name op hoe jij als professional meesterschap in NLP kunt ontwikkelen, zodat jij NLP niet alleen kunt toepassen, maar ook collega’s en anderen kunt inspireren en motiveren naar hun communicatie en gedrag te kijken en daar waar het helpen is te veranderen.

Als jij als professional coachend aan de slag wil binnen jouw professionele context is dit dé opleiding voor jou.

Aantal deelnemers

Ook nu werken we in kleine groepen, zodat iedere deelnemer maximaal kan oefenen en er voldoende tijd en ruimte is om in te zoomen op jouw persoonlijke ontwikkeling. We werken daarom met een maximaal 10 deelnemers. Ook nu nodigen we regelmatig daggasten uit, zodat er optimaal kan worden geoefend.

Investering in tijd

De opleiding bestaat uit 15 lesdagen, verdeeld over 5 blokken van 3 dagen. Deze zijn verspreid over een periode van ongeveer 5 maanden. Zie Agenda voor verdere informatie. De lestijden zijn van 09:30 tot 17:00 uur.

Team ontwikkeling
Betaling

wat zijn de kosten?

De opleiding kost € 2.650,00 en is vrijgesteld van BTW.

Dit is inclusief:

  • Catering en uitgebreide lunch
  • Uitgebreide syllabus
  • Intervisie
  • Supervisie en individuele coaching
  • Erkend NLP certificaat

Aanmeldformulier


Opleidingsdagen NLP Business Master Practitioner Opleiding
met startdatum 15 september 2022:

  Blok 1: 15, 16 en 17 september 2022
  Blok 2: 13, 14 en 15 oktober 2022
  Blok 3: 10, 11 en 12 november 2022
  Blok 4: 8, 9 en 10 december 2022
  Blok 5: 19, 20 en 21 januari 2023

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg