beach-1751455_1920

If you want something you have never had

you must be willing to do something you have never done
Thomas Jefferson
Lianne Hermers
Lianne
Coach
Regio: Noord-oost Brabant

Mijn Werkwijze

De meeste oplossingen liggen vaak buiten je comfortzone en dat kan je tegenhouden om echt goed verder te komen. Wat we niet gewend zijn, is vaak niet fijn. Meestal zijn het je gedachten of je gevoel in combinatie met eerdere ervaringen. Je hebt vast wel ervaringen waarin bleek dat het meeviel en je er uiteindelijk heel blij mee was?

Ik ga je helpen zodat jij je probleem helder krijgt en samen kijken we wat er nodig is om het op te lossen. Dit geldt ook voor wensen of doelen. Heb je problemen met anderen zoals collega’s op je werk of in andere relaties, ook daar kun je verandering in brengen, zonder dat je die ander daarvoor nodig hebt.

Heb je lichamelijke klachten of te weinig energie? Dat te veel stress niet goed voor je is weet je vast mensen wel. Weet jij ook wanneer je te veel stress hebt? Hoe vaak? Dat kunnen we makkelijk inzichtelijk voor je maken door het te meten. Hoe stress in je lichaam werkt en daar klachten veroorzaakt, daar geef ik je nieuwe inzichten op. Zo weet je ook meteen hoe je het kunt omkeren. Met minder stress zul je sneller herstellen en je gezondheid toenemen.

We starten het traject met een kennismakingsgesprek. Samen kijken we hoe ik me voor jou in kan zetten, wat jij nodig hebt om je wensen en doelen te bereiken of om je probleem op te lossen. Belangrijk daarbij is of het voor jou goed voelt om een volgende afspraak in te plannen. Vervolgens werken we de stappen uit die nodig zijn om door te pakken en weet jij hoe het voor je zal zijn wanneer jij je doel hebt bereikt. Dit doen we door een helder beeld te creëren van je eindresultaat, hoe je mindset daarbij zal zijn en vooral hoe het voor je voelt. Samen met de opdrachtgever maken we helder wat we van elkaar verwachten.

Ik lever maatwerk, wat inhoudt dat ik in zal zetten wat binnen mijn mogelijkheden ligt om jouw doel te bereiken.

Website

Naast de werkzaamheden voor StartKracht heb ik nog andere activiteiten.

Op deze website kun je hierover meer informatie lezen.