beach-1751455_1920

Ontwikkeling is de nieuwe constante:

met oprechte aandacht verbinden in de ontwikkeling van individu/team/organisatie. Laat alles van waarde m.b.t. ontwikkeling groeien.
Esther Jorna
Esther
Coach
Regio: Haaglanden

Mijn Werkwijze

In een oriënterend gesprek maken we kennis met elkaar, kijken we of er vertrouwen is om als coachee met vraag en als coach met het gevraagde aan de slag te gaan.

Samen bekijken we hoe ik als coach ondersteuning en support kan geven in het proces van jouw vraagstuk/doel(en). Dit om tot een oplossingsgerichte aanpak te kunnen komen. De context een van vertrouwelijkheid in het delen van informatie en met respect voor de privacy van gegevens.

Aan het eind/na dit gesprek doe ik een voorstel voor een coach-traject; na een paar sessies is er tussentijds een evaluatie om te kijken hoe het gaat, wat de stand van zaken is. Ga je akkoord met het voorstel, dan is de start veelal op korte termijn te realiseren.

Gaandeweg kijken we specifieker naar jouw vragen en doelen. Situationele zaken die de kop opsteken en impact/invloed op jou hebben (en het coach )traject bepalen mede hoe de voortgang zal zijn.

Afhankelijk van de persoon die jij bent en waar jouw affiniteit ligt, laat ik je de context van jouw vragen/doelen in beeld brengen, praten we daarover, geef ik feedback en/of reflecteer ik, ontvang je soms een opdracht; ter plekke of thuis te maken afhankelijk van de opdracht, situatie en wens.

Belangrijk hierbij is dat jij je prettig en op jouw gemak voelt om vragen te stellen, zaken te delen etc. Naast het luisteren naar jou als coachee met jouw vragen, zal ik ook de nodige vragen stellen. Dit om verheldering te krijgen van situatie, context en gevoel(igheden).

Belangrijk is dat jij je gesteund voelt bij hetgeen je aankaart. Samen met jou kijken we naar wat jij nodig hebt om (effectief) aan de slag te kunnen gaan. Vanuit diverse invalshoeken zullen we kijken in welke richting(-en) jij je kunt bewegen, wat het je oplevert en wat je daarvoor moet doen. Uiteindelijk zal dit kunnen leiden tot een actieplan voor jezelf, waar jij staps- en fasegewijs zaken oppakt en mee aan de slag gaat.

Zie mij als een “Facilitator” voor dit gehele proces van jou, waarin jij zelf de regie hebt in wat voor jou goed is en goed doet.

Na de eind-evaluatie ga je zelf verder. Maar heb jij daarna nog een keer de behoefte om na te praten, reflectie te krijgen, dan is dat incidenteel mogelijk.

Website

mijn website is “under construction”; zie voor nu mijn LinkedIn- profiel