Persoonlijke Ontwikkeling

Het leven bestaat uit voortdurende veranderingen. Veranderingen in je werk of in je persoonlijk leven. Veranderingen door keuzes die je zelf maakt of die je overkomen zonder dat je er invloed op hebt gehad. Je gaat een nieuwe functie vervullen of je hebt de ambitie om iets anders te willen, een nieuwe functie die andere eisen stelt aan jezelf.
Soms is het prettig om dan gebruik te maken van een coach. Iemand die je helpt dat doel helder te krijgen. Een sparring partner, iemand die je een spiegel voorhoudt en je bewust maakt van je mogelijkheden om je gewenste doel te bereiken.

Hoe werkt coaching?

Als coach stel ik voornamelijk vragen en spiegel de antwoorden. Het is de bedoeling om jou aan het denken te zetten, waardoor je in beweging komt! Dus een verschuiving van denken naar doen.

Ik begeleid je bij jouw vraag, probleem of verlangen. De coaching bestaat uit kortdurende trajecten van twee tot tien sessies. Ik begeleid je bij het doorzien van patronen en leer je nieuwe alternatieven voor je gedrag te creëren. Focus op doelen. Nieuwe strategieën ontwikkelen en groeien in persoonlijke ontwikkeling.

Kennismakingsgesprek

We beginnen het traject van coachen altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt een half uur. Hierin bekijk ik wat ik voor je kan betekenen als coach en maak ik een globale schatting van het aantal sessies dat we nodig zullen hebben. Dat varieert van twee tot maximaal tien sessies. Een sessie duurt ruim een uur.Wanneer we tijdens het kennismakingsgesprek besluiten met elkaar te gaan werken, dan verlengen we het gesprek met een half uur en is dat onze eerste sessie. Wanneer we beslissen niet met elkaar te gaan werken is het kennismakingsgesprek kosteloos.

Wat levert coaching op?

Tijdens de coachsessies kunnen we werken aan diverse thema’s. Vragen die hierbij aan bod kunnen komen zijn o.a.

  • Wie ben ik?
  • Wat inspireert mij?
  • Wat drijft en motiveert mij?
  • Hoe maak ik belangrijke keuzes?
  • Doe ik het goed?
  • Ik wil veranderen, maar het lukt me maar niet.
  • Ik heb een doel, maar het lukt me niet dit te bereiken.

Wat zijn de kosten

Een traject Persoonlijke Ontwikkeling is een maatwerktraject en derhalve kent dit een maatwerk tarief. N.a.v. een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we een offerte voor u opstellen. 

Meer informatie:

Wil je meer weten over Persoonlijke Ontwikkeling bij StartKracht BV?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 085 – 06 09 120 of vul het contactformulier in via deze knop.